Rabalux

Kereső

Teksture, oblici, materijali u svijetu lampi

Danas je nedvojbeno da unutarnja rasvjeta čini više od samog pružanja svjetlosti. Rasvjeta prati raspoloženje i stil prostora, a može ih i diktirati. Mogućnosti i značajke proizvoda su proširene: sada nisu samo šefovi i dizajneri interijera ti koji koriste pojmove poput teksture, materijala i oblika, već su te karakteristike dobile na značaju i na području rasvjetnih tijela.

Teksture, oblici, materijali u svijetu lampi

 

3D ispisana magija: svijet jedinstvenih oblika

3D ispis je danas prisutan posvuda. Ako možemo "isprintati" jestive kolače, sigurno možemo napraviti i rasvjetna tijela. Ako volite tehnološke inovacije, morate nabaviti barem jednu 3D printanu lampu za svoj dom. Kreirali smo visilicu koja podsjeća na rebrastu smokvu delikatnog oblika i stolnu lampu koja daje ugodno dekorativno svjetlo.

Tiana 72216 i Tiana 74189 iz Rábaluxa.

Fina, smokvina forma, rebrasta površina visilice Tiana je ukras i posebnost dnevnog boravka. Nadopunjeni svojim pandanom stolnom svjetiljkom, stvaraju ugodan ukupni učinak.

Aluminijska pjena: ultra lagana i ekstra izdržljiva elegancija

Aluminijska pjena više se ne koristi samo u teškoj industriji; također je postao poznat materijal u dizajnu interijera. Zbog male težine i izdržljivosti proizvođači namještaja ga radije koriste. Štoviše, izgleda sjajno i može interijerima dati jedinstvenu atmosferu. Samo pogledajte prekrasno svjetlucanje koje stvara svjetlost koja se filtrira kroz Samilo visilice! Vjerujte, ovo nije photoshop!

Samilo 72217 i 72219, novodizajnirani proizvodi tvrtke Rábalux.

Obitelj proizvoda Samilo, jedan od Rábalux vlastito dizajniranih proizvoda.

Galvanizacija: ključ trajnosti metala

Općenito govoreći, svjetiljke ne mijenjamo prečesto pa pri odabiru vrijedi obratiti pažnju na materijale. Galvanizacija ne samo da daje površinama estetske prednosti, već također osigurava njihovu zaštitu i trajnost. Pogotovo ako se ova dodatna značajka može povezati sa svjetiljkama poput stolne svjetiljke, zidne svjetiljke i visilica iz kolekcije Kiara. Kuglasta sjenila od mat stakla savršeno pristaju kako suvremenom tako i klasičnom interijeru zbog svoje jednostavnosti. U kombinaciji sa zlatnim pocinčanim metalnim okvirom, možemo dodatno ublažiti njihov izgled. U kombinaciji s toplim bijelim izvorima svjetlosti, možemo stvoriti istinski prijateljsku i privlačnu atmosferu.

Kiara 71081 zidna svjetiljka, 71082 stropna svjetiljka, 72249 visilica i 74203 stolna svjetiljka od pocinčanog metala.

Kiara, obitelj svjetiljki s čistim, elegantnim, ali modernim stilskim elementima, opremljena trajnom zaštitom.

 

Asimetrija: dinamika kretanja

Svjetiljke asimetričnog dizajna donose novu dimenziju interijerima. Ove svjetiljke probijaju granice tradicionalnih oblika i hrabro promišljaju ulogu tehnologije rasvjete. Oni nisu samo vizualno uzbudljivi, već prostor čine dinamičnijim i življim. Ako volite pomicati svoje granice, nabavite jednu od ovih! Ovdje je primjer Mirossi asimetrične i upletene stropne svjetiljke.

Mirossi 71094 i Mirossi 72266 iz Rábaluxa.

Asimetrija i nekoliko zaokreta, ovo je Mirossi. Posebna izrada Rábaluxa.

Staklo i rebraste površine: elegancija i jedinstvenost

Upotreba materijala i tekstura površina uvelike utječu na cjelokupni izgled. U svijetu svjetiljki, to su detalji koji su impresivni i kada je lampa ugašena. U kombinaciji sa svjetlom, pružaju doista privlačan prizor. Pogledajte samo kako se svjetlost filtrira kroz staklene pločice naše kolekcije Veness!

Veness jednostruka, trostruka i četverostruka visilica, kao i stolna ukrasna svjetiljka u novoj kolekciji Rábaluxa.

Veness, utjelovljenje svjetla koje sjaji kroz staklene pločice.

Vidite li kako se svjetlost raspršuje na teksturiranoj akrilnoj površini obitelji svjetiljki Grete?

Grete zidna svjetiljka i visilice s jednostrukim, dvostrukim i trostrukim obručima iz Rábaluxa.

Osvijetljeni obruči s rebrastom površinom u jedinstvenom rasporedu.

Naša nova obitelj proizvoda Florian na sličan je način razigrana, pružajući potpuno drugačije iskustvo kada se uključi i isključi. Zahvaljujući unutarnjim rebrima staklenog sjenila, svjetlost se još elegantnije filtrira. Vidite koliko je tekstura površine važna?

Florian jednostruka, četverostruka i petostruka visilica s unutarnjim sjenilom od teksturiranog stakla iz Rábaluxovih novih proizvoda.

Florijan: raspoloženje 2:1. Sjenilo od zadimljenog stakla s unutarnjom valovitom površinom. Jedan od najvećih predstavnika briljantne igre svjetla.

 

Osvijetlite svoj dom Rábaluxovim svjetiljkama posebnih tekstura, oblika i materijala! Posjetite našu web stranicu, pregledajte našu najnoviju kolekciju unutarnjih svjetiljki i učinite svaki kutak svog doma modernim!

Posebne teksture, materijali i oblici u novoj Rábaluxovoj kolekciji.

Osvijetlite svoj dom jedinstvenihttps://rabalux.hr/novi-proizvodim svjetlima!

Preuzmi PDF Ispiši ovaj članak E-adresa