Rabalux

Kereső

Novi proizvodi

Pronađi savršenu lampu među našim novim proizvodima!

Novi Katalog

Nove Katalog 2024-25

LED svjetla

LED svjetiljke i LED vrpce u modi su ovih dana ne samo zato što savršeno osvjetljavaju svaku prostoriju, nego i iz razloga što su…

Novi Blog

Textures, shapes, materials in the world of lamps

Naši proizvodi

Unesi svjetlo u svoju svakodnevicu s našim lampama! Rasvjeta nije samo funkcija, već i umjetnost – pronađi lampu koja savršeno odgovara tvom stilu i raspoloženju!

Unutarnja rasvjeta

Unutarnja rasvjeta

Stvori ugodnu i stiliziranu atmosferu u svom domu s odgovarajućom rasvjetom! U našoj ponudi pronaći ćeš širok izbor modernih, klasičnih i dizajnerskih lampi koje spajaju funkcionalnost i estetiku.

Dalje
Vanjska rasvjeta

Vanjska rasvjeta

Osvijetli svoj vrt, terasu ili parkiralište stilizirano i učinkovito! Među našim vanjskim lampama pronaći ćeš LED lampe, solarne svjetiljke i lampe s senzorom pokreta u raznim oblicima. Ova rješenja osiguravaju trajnu i otpornu rasvjetu za tvoje vanjske prostore.

Dalje
Žarulje

Žarulje

Odaberi između naših štedljivih i ekološki prihvatljivih izvora svjetlosti! U našoj ponudi žarulja pronaći ćeš LED trake, cijevi, panele, kao i izvore svjetlosti s visokim lumenima (high lumen) i pametne izvore svjetlosti.

Dalje
Smart

Smart

Upoznaj naša pametna rješenja za rasvjetu koja nude udobnost i fleksibilnost! Kontroliraj svoje lampe putem pametnog telefona, postavi ambijentalno osvjetljenje i uštedi energiju. Neka tvoj dom bude uvijek savršeno osvijetljen, bez obzira gdje se nalaziš.

Dalje

Ideje

Teksture, oblici, materijali u svijetu lampi

Teksture, oblici, materijali u svijetu lampi

Danas je nedvojbeno da unutarnja rasvjeta čini više od samog pružanja svjetlosti. Rasvjeta prati raspoloženje i stil prostora, a može ih i diktirati. Mogućnosti i značajke proizvoda su proširene: sada nisu samo šefovi i dizajneri interijera ti koji koriste pojmove poput teksture, materijala i oblika, već su te karakteristike dobile na značaju i na području rasvjetnih tijela.

 

Dalje
Pokrenite svjetlost!

Pokrenite svjetlost!

U klasičnom svijetu postojale su jednostavne okrugle stropne svjetiljke, lusteri i reflektori. Ideju miješanja ovih tipova u bilo kojem obliku u njihovim karakteristikama mogli bismo zamisliti najviše u znanstveno-fantastičnom filmu. Kakva sreća da već živimo u živopisnom, šarenom, modernom svijetu u kojem samo naša mašta postavlja granice za dizajn i realizaciju.

Dalje

Preporučeni artikl

Gdje kupiti?

Naše proizvode možeš kupiti kod naših maloprodajnih partnera diljem zemlje. Pronađi trgovinu najbližu tebi!

Naši partneri

ELEM1

ELEM2

Lampe koje izdržavaju test vremena

Rábalux već više od 30 godina nudi rasvjetna rješenja prilagođena potrebama domaćinstava. Naše dugogodišnje iskustvo, stabilna tržišna pozicija i naš vlastiti dizajnerski tim jamstvo su da će naše lampe osvijetliti tvoj dom!