Rabalux

Kereső

Unesite prirodu u svoj dom!

U proljeće donosimo prirodu koja se budi u naše sobe s pupoljcima grana i svježim cvijećem. No, zimi toplim bojama i materijalima u našim prostorima stvaramo opuštajuću i ugodnu atmosferu. 

Bring nature into your home!

Drvo se pojavljuje u različitim oblicima, a naše svjetiljke izrađene od ovog materijala imaju prednost što se zahvaljujući svojim neutralnim tonovima besprijekorno uklapaju u različite stilove uređenja interijera. Dopustite da vam predstavimo naše favorite!

Jer svjetlo je važno

Tijekom zimskih mjeseci, čim se dođe kući, pale se svjetla. Zimi, do dolaska proljeća, značaj umjetne rasvjete postaje golem, jer izvor i kvaliteta svjetlosti čine značajnu razliku. Svjetlo nam je potrebno za čitanje, vrijeme za spavanje, pa čak i za poboljšanje raspoloženja za vrijeme gledanja televizije. Izbor rasvjete postaje uočljiviji u to vrijeme, pa pazimo na to kako osvjetljavamo okolinu. Osim funkcionalnosti, bitno je da je svjetiljka estetski dopadljiva, a drvo, uz aluminij, ispunjava te kriterije. Toplina i svestranost prirodnih materijala čini ih vitalnom komponentom u našim svjetiljkama, ne samo u osnovi nego i u kreativnim i klasičnim dizajnima.

Drvena zidna svjetiljka s privlačnom žaruljom, koja stvara uzbudljiv izvor svjetla za svaki dom.

Jednostavno, ali upečatljivo, kreativno rješenje za osvjetljavanje ureda ili dječjih soba.

Skandinavska šuma, osnažujuće svjetlo

Skandinavski stil popularan je diljem svijeta, bilo u kriminalističkim romanima ili dizajnu interijera. Stropna svjetiljka KONTE izrađena na drvenoj podlozi svijetle boje, svestrana je i nadopunjuje gotovo svaki moderni komad namještaja. Sa svojih 1800 lumena i toplim bijelim svjetlom, savršena je za veće dnevne sobe ili stilski uređene urede, savršeno se uklapajući čak i uz sve popularnije zidove od mahovine.

Alternativni tekst: Kvadratna drvena baza u boji bukve, nadopunjena bijelim, četvrtastim sjenilima, jednostavna, ali atraktivna stropna svjetiljka.

Svjetiljka u skandinavskom stilu, sa svojim čistim linijama, svestran je izvor svjetlosti.


Klasici u spavaćoj sobi

Na mjestu gdje su smirenost, intimnost i poznati oblici važni, poput spavaće sobe, tradicionalna rješenja dobro funkcioniraju. Noćna lampa LYCHEE, dostupna u raznim bojama, odjekuje ljubiteljima skandinavskog stila zahvaljujući svojim nogama u boji bukve. No, svojom jednostavnošću i upotrebljivošću pogodan je za svaku spavaću sobu u kojoj interijerom ne dominiraju pretjerane forme ili ružičasti mjehurići. S ovom svjetiljkom svatko može odabrati svjetlinu koja odgovara njegovim potrebama, bilo da se radi o čitanju ili samo za razbijanje noćne tame blagim sjajem.

Alternativni tekst: Drvena baza svijetle boje, nadopunjena jednostavnim bijelim sjenilom, definira noćnu lampu Lychee.

Noćna lampa je bitan dio u spavaćoj sobi, pristaje uz različite stilove. 

 

Jedinstvena rješenja za elegantne domove

Drvo je bilo popularan ukrasni element tisućljećima. Iako su mnogi namještaj i predmeti izrađeni od ovog prirodnog materijala, rasvjetna tijela oklijevaju ga ugraditi zbog opasnosti od požara. Međutim, moderna tehnologija omogućuje nam sigurnu upotrebu drva, stvarajući jedinstvene komade poput svjetiljki serije BRAULIA. "Manje je više", kažu ovi jednostavni, ali dojmljivi komadi, dostupni s toplim i prirodnim žaruljama, stvarajući moderan ambijent u dnevnoj sobi ili blagovaonici.

Jednostavno, kontrastno rješenje s privjescima s jednom ili više grana, dio serije Braulia.

Varijacije visilice Braulia nalaze svoje mjesto u svakoj sobi.

 

Industrijski dodir za ured

Posljednje, ali ne manje važno, serija AKSEL zaslužuje spomen u području drvenih svjetiljki. Posebno dizajnirana za okruženja u industrijskom stilu, ova serija klasičnog oblika idealna je za osvjetljavanje ureda i radnih stolova. Uz elegantne i podesive ruke, pruža ne samo vizualnu privlačnost, već i funkcionalnu svestranost. Omiljen među entuzijastima jedinstvenih rješenja, vidjeli smo ga kako se besprijekorno uklapa u minimalističke uredske prostore i kao prepoznatljiv dodatak u modernim interijerima.

Industrijska svjetiljka Aksel pruža moderan naglasak na zidu, stropu i stolu.

Minimalističko rješenje potkrovlja s obitelji proizvoda Aksel.

 

Svjetla, oblici, funkcije

Bilo da se radi o stropnoj svjetiljci, zidnoj svjetiljci ili lokaliziranom izvoru svjetla, imamo rješenje za svaku situaciju gdje radimo s prirodnim materijalima, a pristaje uz moderan, pa čak i impresivan dizajn interijera. Uz skandinavske i industrijske stilove, nudimo modele koji slijede minimalistički trend, osiguravajući drvenu svjetiljku za svačiji ukus.

 

Prirodni materijali ponovno su u fokusu u dizajnu interijera. Drvo ne prevladava samo u namještaju, već je i popularan izbor za prepoznatljive završne obrade i jedinstvene svjetiljke. Dobro se uklapa u rustikalne i moderne interijere.


Preuzmi PDF Ispiši ovaj članak E-adresa