Rabalux

Kereső

Oraspoložite se uz svjetiljke

Bilo da se radi o romantičnom ambijentu, umirujućem sjaju ili nekom uzbudljivom dekoru za izvrstan razgovor – to je neophodno! U svakom modernom interijeru, izvor svjetla koji nadopunjuje stil sobe i dodaje šarm čak i kada je isključen mijenja interijer. Boja i intenzitet svjetla definiraju prostor jednako učinkovito kao i predmeti i namještaj u njemu. Dopustite nam da predstavimo svoje favorite za svaku sobu!

Oraspoložite se uz svjetiljke!

Boje i raspoloženja

Terapija bojama nije nedavni izum; u prošlom stoljeću bolnice su zidove bojale umirujućom zelenom bojom, a crvenim znakovima se upozoravalo na opasnost. U današnje vrijeme uz pomoć svjetiljki imamo priliku stvoriti ugođaj u svakoj prostoriji našeg doma. Jedan uređaj može pretvoriti prostor u spokojnu zonu za opuštanje, živahno središte zabave ili kreativni radni prostor. Ključ ove čarolije je takozvana RGB rasvjeta, koja pomoću tri primarne boje (crvena, zelena i plava) omogućuje da jedna lampa mijenja mirne nijanse zelene, uzbudljivu crvenu ili hladnu plavu. Naša svjetiljka SIGGY radi na isti način, a ovaj lagani, prijenosni model ne samo da mijenja boje već i svoj položaj u prostoriji bez napora. To je svestran dodatak vašoj kolekciji lampi za raspoloženje! Njegovo prozirno kućište osigurava neprimjetno uklapanje u gotovo svaki stil interijera. Lampom se upravlja daljinski, što olakšava promjenu boje LED-a unutar nje jednostavnim dodirom.

Lampa s prozirnim sjenilom, koja se pali daljinskim upravljačem, a može se podešavati i boja emitirane svjetlosti.

Svjetlo SIGGY lampe raspoloženja može se mijenjati čak i daljinskim upravljačem.

Fleksibilna noćna lampa za dječju sobu

Prigušena svjetla prije spavanja pomažu tijelu da se pripremi za san jer je proizvodnja melatonina usko povezana s količinom svjetla u okolini. Ovo je posebno važno kada su u pitanju djeca koja možda nerado idu u krevet. Uz omiljene knjige priča i plišane igračke, dječja soba zahtijeva i odgovarajuću lokalnu rasvjetu. Za tu svrhu napravljeni su BALOO modeli napravljeni za najmanju djecu. Sa svojim ljupkim izgledom, mekim materijalom i toplim LED svjetlima na daljinsko upravljanje, ove zabavne figure savršene su za večernje rutine i vrijeme za spavanje. Budući da rade na baterije, mogu se lako premjestiti i koristiti u bilo kojem kutu sobe. Praktične, atraktivne i nevjerojatno svestrane lampe idealan su izbor za dječje sobe. Bilo da se radi o medvjediću ili pingvinu, ovu odluku donose mališani!

Lampe od mekog, teško lomljivog materijala, u obliku životinja, koje krase dječje sobe. Dostupni su s baterijom.

Zabavne, oblikovane svjetiljke koje podnose ekstremnu upotrebu, posebno dizajnirane za dječje sobe.

 

Priroda, zdravlje i čistoća uz slane lampe

Nisu samo djeca ta koja uživaju imati ambijentalno osvjetljenje u svojoj sobi noću; odrasli se također lakše opuštaju i opuštaju kada su uvjeti osvjetljenja baš pravi. Za večernje izležavanje ili ugodnu TV sesiju mnogi se odlučuju za solne lampe. Svi naši modeli izrađeni su od prirodne kamene soli, imaju drvene podloge, a njihova zemljana paleta boja besprijekorno se stapa s raznim interijerima. Vjerojatno ste čuli kako solne lampe zahvaljujući svom prirodnom materijalu imaju sposobnost pročišćavanja zraka u prostoriji. Dakle, oni ne samo da poboljšavaju naše raspoloženje, već također imaju izravan pozitivan utjecaj na naše zdravlje i dobrobit.

No, nemojmo zaboraviti da su ove lampe, osim po svjetlu i utjecaju na naše tijelo, i ukras doma. Zato, uz rustikalne komade dostupne u raznim veličinama, nudimo i zamršeno izrezbarene modele. Štoviše, čak smo dizajnirali jedinstvene komade koji kombiniraju istočnjačku estetiku s blagotvornim učincima slanih lampi.

Karakteristične značajke Rabaluxove posebne svjetiljke uključuju oblik koji podsjeća na drvo, nadahnut istočnim dizajnom, izrađen od drva tamne boje i između prirodne rezbarije od kamene soli.

U našem webshopu očekuje vas širok izbor slanih lampi s istočnjačkim motivima, koje nude prijateljski i topli sjaj koji blagotvorno djeluje i na vaše zdravlje.


Lava lampa, ukras dnevnog boravka i zvijezda za zabavu

Osim ako ne živite usred antiknog namještaja, u našem izboru sigurno ćete pronaći lava svjetiljku koja oblikom i bojom nadopunjuje dekor vaše dnevne sobe. Lava svjetiljka uzbudljiv je izvor svjetlosti, jer oblici koji neprestano teku i mijenjaju osvajaju mlade i zabavljaju stare. Svjetlo lampe služi kao savršena pozadina za razgovore ili slušanje glazbe, pružajući stalnu rasvjetu u kutu dnevne sobe, osiguravajući da uvijek možete pronaći daljinski upravljač, čak i dok gledate TV.

Od 1963. ova su svjetiljka donijela veselje u bezbrojna kućanstva. Engleski izumitelj ove jedinstvene lampe jednom je rekao: "Lava lampa je kao vječni ciklus života. Ponekad gore, ponekad dolje, ali nikada ne ostaje na istom mjestu; uvijek je sposobna pokazati nešto novo!" Neprekidno promjenjiv i uzbudljiv komad, obojen vašim izborom, nedvojbeno može biti osvježenje u našoj svakodnevici.

 

Lava lamps

U dugim zimskim večerima ključno je okružiti se svjetlima koja pomažu nadvladati turobnost sivih zora i dugih nizova kišnih, hladnih dana. Ako su mudro odabrane u smislu postavljanja i dizajna, lampe su izvrsni saveznici u ovom pothvatu. 

 

Dekoracija, osvjetljenje, element za ugođaj - ukrasna svjetiljka može sve! Svaka soba može trebati malo više svjetla kako bismo se osjećali ugodnije. Ovdje smo da predstavimo sigurne pobjednike! Ovdje pogledajte našu kompletnu ponudu ukrasnih lampi!


Preuzmi PDF Ispiši ovaj članak E-adresa