Rabalux

Kereső

Pokrenite svjetlost!

U klasičnom svijetu postojale su jednostavne okrugle stropne svjetiljke, lusteri i reflektori. Ideju miješanja ovih tipova u bilo kojem obliku u njihovim karakteristikama mogli bismo zamisliti najviše u znanstveno-fantastičnom filmu. Kakva sreća da već živimo u živopisnom, šarenom, modernom svijetu u kojem samo naša mašta postavlja granice za dizajn i realizaciju.

Pokrenite svjetlost!

U prošlosti su jedina rješenja za kontrolu svjetla bili reflektori. Danas nam tehnologija i dizajn po mjeri potrošača omogućuju usmjeravanje svjetla s visilice ili stropnog svjetla na detalje koji nam odgovaraju. To nam daje fleksibilnost da prilagodimo svjetlost naših lampi našim aktivnostima, našem raspoloženju ili čak dobu dana.

Asortiman Henli proizvoda iz Rábaluxa.

Ne samo da asortiman Henli proizvoda izgleda sjajno, već ga i njegovo kontrolirano svjetlo čini savršenim za vas.

Koristite li svoj blagovaonski stol za bilo što drugo osim za jelo? Pomažete li ponekad svom djetetu oko zadaće ili se bavite umjetnošću i rukotvorinama? Možda tamo nadoknadite propuštena izvješća ili igrate društvene igre s prijateljima? Ove različite aktivnosti zahtijevaju različite intenzitete i smjerove svjetlosti. Kako ne biste morali mijenjati rasvjetno tijelo za svaku aktivnost, dobro rješenje je visilica s usmjerenim svjetlom. Kontrolirajte ga, centrirajte ga, privucite bliže...

Asortiman proizvoda Odiss tvrtke Rábalux

Asortiman proizvoda Odiss obrnuto trapezoidnih glava svjetiljki podesiv je po kutu, tako da možete usmjeriti svjetlo kako želite.

Ali nemojte misliti samo na funkcionalnost! Kao što gornji primjeri pokazuju, ove lampe mogu biti moderan i cool dodatak vašoj dnevnoj sobi, blagovaonici ili spavaćoj sobi. Zahvaljujući svom dizajnu mogu se istaknuti u prostoru čak i kada nisu osvijetljeni.

Montema silikonska cijev nova svjetiljka iz Rábaluxa.

Monteminu silikonsku fluorescentnu cijev možete omotati oko metalnog okvira kako želite.

U današnjem svijetu - nema potrebe objašnjavati - smanjenje rasipanja energije postaje sve važnije. Naši novi 2024 proizvodi s podesivim svjetlom imaju ugrađena LED rješenja. Odavno znamo da su LED svjetiljke one koje uglavnom ispunjavaju ekološka očekivanja u zatvorenom prostoru. A podesivo svjetlo ima dodatni 'efekt': pomaže u izbjegavanju potrebe za dodatnim, alternativnim osvjetljenjem, jer ga uvijek možemo usmjeriti tamo gdje je potrebno. To također pomaže smanjiti našu potrošnju energije

Vijesti iz Rábaluxa.

Pregledajte naše novosti.

Ukratko, ako ste umorni od tradicionalne, dosadne rasvjete, vrijeme je da napravite korak naprijed i uronite u svijet podesivih svjetala! Lagane su, praktične i elegantne. Udahnjuju život unutarnjim prostorima.

Provjerite ih u našem novom katalogu!

Potražite ih u našem novom katalogu!

Potražite ih u našem novom katalogu!


Preuzmi PDF Ispiši ovaj članak E-adresa